Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket P04 Utveckling

Följ

P04 Utveckling

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
P04 Utveckling
Tabell
Lag M V F P
1 Blackeberg Villastan 3 2 1 4
2 Alvik 1 1 0 2
3 KFUM Lidingö Basket 2 1 0 1 0
4 Skuru IK 1 0 1 0

Match

Blackeberg Villastan

40 - 34
Riddersvikshallen, Hässelby
9 september 2017
13:30

KFUM Lidingö Basket 2

Referat

Referat: Blackeberg Villastan - KFUM Lidingö Basket 2

(17-12, 3-6, 10-10, 10-6)
Pre-game:
En direkt avgörande match om A- eller B-slutspel. Det vi sett av Lidingö tidigare gjorde att vi hade klar respekt för deras förmåga. I matchen innan spelade dom i princip ut Alvik i en quarter (men förlorade sedan knappt). Att vi själva dessutom i alla tidigare möten åkt på däng mot dessa killar gjorde att vi inte behövde anklagas för att underskatta motståndet. Men med ett mycket peppat och klart laddat lag innan tip-off så skulle dock inget ges bort gratis...
Game:
Vi chockstartade och kopplade direkt grepp om Lidingö. Vi kunde därmed plocka bort "respekt-spöket" direkt. Återigen var det ett gediget försvars-spel där vi neutraliserade deras snabba spelare kombinerat med klar dominans under korgarna som borgade för denna seger.
Här skall dock sägas att Lidigö repade sig i andra quartern och det var en öppen match in i det sista. En riktigt stor eloge till killarnas attityd och kämpar-glöd som märktes tydligast i slutet av matchen då vi blev utsatt för en tuff press. Killarna redde dock ut detta lysande. Jag tror att pannbenen blev minst en cm tjockare!!!
Jag skulle sätta upp denna match på topp 3 -listan av bästa matcher någonsin som Villastan/Välingby genomfört. Alla i laget höjde sin förmåga ett eller flera snäpp!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M P
Hannes Brasch 1 26
Liibaan Abukar 1 9
Anastasio Gregoriadis 1 2
Daniel Gebremedhin 1 1
Alexander Xanthopoulos 1 0
Douglas Nordenstedt 1 0
Faran Rahmani 1 0
Fidel Hadege 1 0
Lukas Palm 1 0
M Spelade matcher P Poäng